October 18, 2024
Економіка

Відновлення херсонського ТРЦ Fabrika потребує EUR20 млн – Budhouse Group

Вер 6, 2023

Київ. 6 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Відновлення херсонського ТРЦ Fabrika вимагає EUR20 млн інвестицій, повідомив операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин під час RAU Expo 2023 у Києві.

Як повідомлялося, ТРЦ Fabrika постраждав навесні 2022 року, після деокупації, за словами Гаврюшина, було ще кілька прильотів. На цьому етапі активності обстрілів будівельні роботи недоцільні, проте компанія готує проєкт реновації.

“У відновлення необхідна інвестиція близько EUR18-20 млн. Ми розуміємо приблизно, що необхідно робити, якими частинами відкривати. Але щоб зробити детальніший проєкт, необхідний детальніший аналіз”, – сказав Гаврюшин.

Budhouse Group також розробила новий проєкт фасадів і новий логотип херсонського ТРЦ.

“ТРЦ Fabrika працювала 11 років, відновлюючи, ми вдосконалюємо концепцію”, – сказав Гаврюшин.

Щодо проєктів запорізького ТРЦ Khortitsa Mall та одеського ТРЦ Yessa він повідомив, що активізація їхньої реалізації теж залежить від завершення воєнних дій.

Budhouse Group – компанія повного циклу, що займається інвестуванням, розвитком і управлінням стійких активів у сфері нерухомості. З 2009 року компанія відкрила чотири торгові центри: ТРЦ Fabrika (Херсон), ТРЦ Lubava (Черкаси), ТРЦ Forum (Львів), ТРЦ Nikolsky (Харків) і готель Khortitsa Palace (Запоріжжя), навесні 2023 року введено в експлуатацію Linden Luxury Residenсes. На стадії реалізації два проєкти – ТРЦ Yessa (Одеса) і ТРЦ Khortitsa Mall (Запоріжжя).