October 17, 2024
Економіка

Віцепрезидент Energy Club Мартинюк очолив "Українські розподільні мережі"

Вер 1, 2023

Київ. 1 вересня. ЕНЕРГОРЕФОРМА – Віцепрезидент Energy Club Артем Мартинюк очолив акціонерне товариство “Українські розподільні мережі” (“УРМ”), повідомляють на сайті енергоспільноти в п’ятницю.

Згідно з повідомленням, Мартинюк із 2018 року до жовтня 2021 року обіймав посаду генерального директора ПрАТ “Волиньобленерго”. Також працював у “Київобленерго”, де 1998 року розпочав свою трудову діяльність на посаді інженера релейного захисту та автоматики, “Дніпрообленерго”, “Полтаваобленерго”, “Закарпаттяобленерго”.

Сферою його відповідальності в Energy Club, до якого він долучився 2022 року, стали електроенергетичний комплекс і розвиток ринку електроенергії.

Новий керівник “УРМ” має вищу технічну освіту (Національний аграрний університет, спеціальність “Інженер-електрик”) та ступінь МБА (Міжнародний інститут менеджменту).

Стажувався у США в рамках МВА програми за сприяння Агентства з міжнародного розвитку (USAID) у сфері американського енергетичного бізнесу (AES IPALCO, Indianapolis США).

Як повідомлялося, наприкінці грудня 2022 року керівником “УРМ”, створеного для управління корпоративними правами держави в обленерго, призначили ексголову “Чернігівобленерго”, що перебуває під контролем групи “Енергетичний стандарт” Костянтина Григоришина та групи “Приват” Ігоря Коломойського.