October 22, 2024
З 21 по 23 листопада в Ташкенті відбудеться Ташкентський міжнародний туристичний ярмарок
Новини Події

З 21 по 23 листопада в Ташкенті відбудеться Ташкентський міжнародний туристичний ярмарок

Жов 22, 2024

З 21 по 23 листопада 2024 року в Ташкенті відбудеться 29-й Ташкентський міжнародний туристичний ярмарок «Туризм на Шовковому шляху» ТМТЯ-2024.

Ташкентський Міжнародний Туристичний Ярмарок — це найбільша інформаційна подія, що сприяє просуванню туристичних продуктів і налагодженню ділових контактів для співпраці.

За останні три десятиліття ТМТЯ зарекомендував себе як одна з найяскравіших подій у сфері туризму та є найбільшим заходом у Центральній Азії, що проводиться щороку за офіційної підтримки Всесвітньої туристичної організації (UNWTO). У 2023 році ТМТЯ прийняв понад 1500 учасників як локальних, так і міжнародних організацій, 15 закордонних і більше 50 місцевих туркомпаній за програмою “Hosted buyers”, а також понад 13 000 відвідувачів з 30 країн світу.

Крім того, минулорічний ярмарок ознаменувався підписанням понад 8 тисяч угод та проведенням більше 20 тисяч переговорів між представниками туристичної індустрії. Участь у Ташкентському міжнародному туристичному ярмарку «Туризм на Шовковому шляху» (ТМТЯ) надає безліч переваг як для професіоналів туристичної галузі, так і для любителів подорожей:

• Проведення бізнес-угод;

• Пошук нових партнерів;

• Підтримка галузевого розвитку;

• Популяризація туристичних продуктів;

• Ознайомлення з новими тенденціями;

• Проведення маркетингових досліджень.

Водночас, реформи, що проводяться в сфері туризму в Узбекистані останнім часом, сприяли залученню до Узбекистану найбільших компаній і представництв, збільшенню вхідного й вихідного пасажиропотоку та виїзного туризму, а також зростанню попиту на всі види туристичних послуг.

Ознайомитися з правилами участі можна перейшовши за посиланням www.titf.uz.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *