October 19, 2024
Політика

Кабмін призначив Смирнову заступником міністра освіти і Кудрявця – першим заступником міністра

Чер 25, 2023

Київ. 25 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кабінет міністрів України призначив Євгенію Смирнову заступником міністра освіти і науки з питань дошкільної освіти та Євгена Кудрявця першим заступником міністра освіти.

Згідно з повідомленням пресслужби Міносвіти, Євгенія Смирнова є громадським діячем, яка заснувала соціальний проєкт “Школа супергероїв”, у межах якого забезпечується доступ до освіти дітей, які перебувають на лікуванні.

Зазначається, що завдяки активній адвокаційній роботі “Школа супергероїв” наприкінці 2021 року стала державною установою.

Також Кабмін призначив Євгена Кудрявця, який раніше обіймав посаду заступника міністра освіти і науки з питань євроінтеграції, першим заступником міністра.

“Тепер Євген Кудрявець обійматиме посаду першого заступника міністра освіти і науки України. Він займатиметься адмініструванням роботи майбутнього Офісу з упровадження реформ, координацією взаємодії з громадським сектором і донорськими організаціями, а також стратегічним плануванням”, – ідеться в повідомленні пресслужби міністерства.

У відомстві зазначили, що Кудрявець продовжить також займатися питаннями євроінтеграції та дипломатії.