October 17, 2024
Політика

Київ спрямує на проєктування будівництва та ремонти укриттів у закладах освіти ще майже 133 млн грн

Вер 1, 2023

Київ. 1 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Згідно з ухваленими змінами до Програми економічного і соціального розвитку столиці на 2021-2023 рр. на поточний рік депутати Київської міської ради додатково спрямують майже 133 млн грн на проєктування будівництва та капітальні ремонти споруд цивільного захисту в закладах освіти Києва, повідомив департамент економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації в четвер.

“Так, на проєктування будівництва споруд цивільного захисту населення в десяти районах міста спрямують 91 млн грн. На капітальні ремонти наявних укриттів, що розташовані в школах, дитячих садочках, гуртожитках і закладах професійно-технічної освіти, буде виділено 41,6 млн грн”, – ідеться в повідомленні на сайті.

Крім цього, Київрада збільшила фінансування міської цільової програми “Захисник Києва” на 2022-2024 роки на 100 млн грн. У департаменті зазначають, що це дасть змогу посилити обороноздатність та безпеку столиці.

Як повідомлялося раніше, у липні депутати Київської міської ради спрямували 61 млн грн на будівництво, реконструкцію та реставрацію споруд укриттів, розташованих у закладах освіти Києва.

Водночас у березні 2023 року на капітальні ремонти у спорудах цивільного захисту в закладах загальної середньої освіти коштом субвенції з державного бюджету та відповідним співфінансуванням із бюджету столиці спрямували 116 млн грн.

Джерело: https://dei.kyivcity.gov.ua/news/701.html