October 18, 2024
Політика

Над Одещиною було збито дві ракети типу "Калібр", одна ракета влучила у складське приміщення

Чер 26, 2023

Київ. 26 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок нічного обстрілу Одещини одна ракета влучила у складське приміщення, також вибуховими хвилями від падіння уламків збитих БПЛА пошкоджено вікна в житлових будинках, дані про постраждалих не надходили, повідомляє голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Під прикриттям грози і потужного шторму ворог спрямував з акваторії Чорного моря ракети типу “Калібр” та ударні дрони типу Shahed-136. Два “Калібри” і чотири дрони-камікадзе збито над Одещиною. Одна ракета влучила в складське приміщення в Одеському районі”, – йдеться в повідомленні Кіпера в телеграм-каналі в понеділок уранці.

Як уточнив Кіпер, “унаслідок збиття уламки дронів упали на відкриту територію, а вибуховими хвилями понівечено вікна в багатоквартирних будинках прибережної зони. Даних про постраждалих не надходило”.

Як повідомлялося з посиланням на Повітряні сили ЗСУ, минулої ночі ворог атакував Україну переважно з Чорного та Азовського морів, силами ППО повітряного командування “Південь” було знищено дві з трьох випущених крилатих ракет типу “Калібр” і сім із восьми ударних БПЛА типу Shahed-136/131.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1882