October 16, 2024
Найдорожчим містом України за вартістю оренди житла став Ужгород
Uncategorized Новини Новини Події

Найдорожчим містом України за вартістю оренди житла став Ужгород

Лип 30, 2024

Найдорожчим містом України за вартістю оренди житла на сьогодні є Ужгород, далі йдуть Львів і Київ, повідомив портал нерухомості «ЛУН».

«У перші два роки війни Львів вважався найдорожчим містом з оренди квартир, зараз ситуація змінилася. Найдорожчим містом у липні став Ужгород – однокімнатна квартира тут коштує в середньому 17,7 тис. грн/міс. Це дорожче, ніж у столиці або у Львові», – ідеться в прес-релізі.

За даними «ЛУН», середня вартість оренди 1-кімнатної квартири у Львові станом на липень становить 16,5 тис. грн/міс., у Києві – 15 тис. грн/міс.

Далі в рейтингу Чернівці – 12,3 тис. грн/міс. у середньому за оренду однокімнатної квартири, Івано-Франківськ, Кропивницький, Полтава, Рівне – по 12 тис. грн/міс., Черкаси – 10 тис. грн/міс., Хмельницький – 9,5 тис. грн/міс., Тернопіль – 9,4 тис. грн/міс.

«ЛУН» зазначає, що раніше дорога для оренди житла Одеса тепер посідає 14 місце з 7 тис. грн/міс. Найнижчі ціни загалом зафіксовано в містах, які наближені до прифронтових зон і потерпають від воєнних дій: Чернігів (5,8 тис. грн/міс.), Запоріжжя, Суми (по 5,5 тис. грн/міс.), Миколаїв (5 тис. грн/міс.), Харків і Херсон (по 4 тис. грн/міс.).

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *