October 18, 2024
Економіка

На Донеччині за добу поранено 2 мирних жителів, пошкоджено житлові будинки та промислову будівлю – Кириленко

Вер 5, 2023

Київ. 5 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти за добу поранили двох жителів Донецької області, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“На донецькому напрямку одна людина поранена в Авдіївці. Вночі росіяни обстріляли Дальнє Курахівської громади, Красногорівку і Максимільянівку Мар’їнської громади та Очеретине. На горлівському напрямку вранці ворог завдав ракетного удару по Костянтинівці – одна людина поранена, пошкоджено три багатоповерхівки та три приватні будинки. У Торецьку поранено одну людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено п’ять приватних будинків, дві багатоповерхівки і промислову будівлю.”, – написав Кириленко в телеграм-каналі.

Крім того, зазначив він, на волноваському напрямку росіяни завдали трьох авіаударів і 30 артобстрілів по Вугледару, а також обстріляли Максимівку.

На лисичанському напрямку в Лиманській громаді зруйновано будинок у Зарічному, пошкоджено три будинки в Торському. У Сіверську пошкоджено три будинки.

Джерело: https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/9404