October 20, 2024
Політика

На Харківщині за добу один мирний житель загинув, двоє поранені – голова ОВА

Сер 30, 2023

Харків. 30 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – За минулу добу обстрілу російських окупаційних військ зазнали населені пункти Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів Харківської області, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

“Учора вранці в м. Куп’янськ обстрілом пошкоджено будівлю м’ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Також пошкоджено багатоквартирний будинок і приватне домоволодіння. Осколкове поранення отримав 67-річний чоловік… У с. Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок ворожих обстрілів дістав поранення 55-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у важкому стані”, – написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

Він повідомив також, що внаслідок удару бойовими дронами по с. Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено адмінбудівлю. О 16:00 внаслідок мінометного обстрілу села було пошкоджено ангари та господарські будівлі фермерського господарства. У с. Чернещина Ізюмського району внаслідок удару 2 керованими авіабомбами пошкоджено корівник, сарай, автогараж і трактор МТЗ 80 агропідприємства.

Джерело: https://t.me/synegubov/6949