October 27, 2024
Політика

Окупанти завдали п'яти ракетних і 34 авіаударів по Україні за добу – Генштаб ЗСУ

Сер 24, 2023

Київ. 24 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти впродовж доби завдали п’яти ракетних і 34 авіаційних ударів по Україні, здійснили 41 обстріл позицій українських військ і населених пунктів із реактивних систем залпового вогню.

“Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00 четверга, розміщеній на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці.

Противник завдав авіаційних ударів у районі Бобилівки Сумської області, Орлянського Харківської області, Надїї Луганської області, Спірного, Роздолівки, Іванівського, Білої Гори, Старомайорського та Красногорівки Донецької області, Малої Токмачки та Роботиного Запорізької області, Тягинки Херсонської області.

Окупанти здійснили мінометні й артилерійські обстріли понад 100 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській і Миколаївській областях, зокрема міст Бахмут, Часів Яр і Вугледар Донецької області, Очаків Миколаївської області та м. Херсон.

“Імовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, – наголосили в Генштабі.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02KwrtZRV2CqaxmrwzVgCbTxdpEqZHeTZRJZGKjFUi2EH8rYzPcRsLisTdymbkXXkel