October 19, 2024
Політика

Окупанти за день обстріляли десять населених пунктів Сумської області – ОВА

Лип 29, 2023

Київ. 29 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти протягом дня обстріляли 10 населених пунктів прикордоння Сумської області, зафіксовано 85 вибухів, повідомили в обласній військовій адміністрації станом на 21.00 п’ятниці.

“Протягом дня ворог здійснив 12 обстрілів. Зафіксовано 85 вибухів. Обстріляно 10 населених пунктів у 6 територіальних громадах”, – ідеться у зведенні, опублікованому в телеграм-каналі.

Зокрема, за даними ОВА, під вогнем були Білопільська, Краснопільська, Миропільська, Глухівська, Дружбівська та Середино-Будська громади.

Зазначено, що під мінометним обстрілом були Краснопільська (28 вибухів) і Середино-Будська громади (10 вибухів). У Білопільській громаді двома ворожими гелікоптерами здійснено пуски авіаракет (7 вибухів), а також зафіксовано мінометний обстріл (7 вибухів). Глухівська громада була під обстрілом зі ствольної артилерії (2 вибухи) та артобстрілом (5 вибухів). Крім того, окупанти обстріляли з гранатомета Дружбівську (3 вибухи) та Миропільську громади (20 вибухів).

Джерело: https://t.me/Sumy_news_ODA/18231