October 17, 2024
Економіка

Петиція із закликом призначити активіста Перова директором Департаменту охорони культспадщини КМДА набрала потрібну кількість голосів

Сер 1, 2023

Київ. 1 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Петиція на сайті Київської міської ради із закликом призначити активіста Дмитра Перова директором Департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

Згідно з платформою петицій на сайті Київради, цю петицію було подано 8 червня і станом на 1 серпня вона набрала необхідні для розгляду 6 тис. голосів.

“Призначення Дмитра Перова директором Департаменту охорони культурної спадщини є ключовим для захисту та збереження історичної та культурної спадщини столиці”, – йдеться в тексті петиції.

Зазначається, що Перов є громадським активістом, автором ідеї та одним із засновників громадського пам’яткоохоронного простору “ЦЕГЛА”.

Петиція має бути розглянута відповідальними особами протягом десяти робочих днів із дня оприлюднення інформації про початок її розгляду та за можливості виконана.

Джерело: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=12250