October 18, 2024
Економіка

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс завершує свою чотирирічну дипломатичну місію в Україні

Сер 31, 2023

Київ. 31 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Послу Великої Британії Мелінді Сіммонс, яка завершує свою чотирирічну дипломатичну місію в Україні, особисто подякував за підтримку керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

“Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс є справжнім прикладом професійності та відданості демократичним цінностям. У найбільш драматичні моменти широкомасштабного вторгнення росії в Україну нам з Меліндою вдавалося дуже швидко забезпечити важливу комунікацію та спільні рішення з нашими партнерами – Великою Британією”, – написав він у телеграм-каналі.

Єрмак також зауважив, що Мелінда Сіммонс – “людина, що працює 24/7, щиро вболіває за Україну та має стратегічне мислення – ваші поради та бачення дуже допомагали нам”.

“Песиміст бачить труднощі у кожній можливості, оптиміст – можливості у труднощах”. Ця цитата Вінстона Черчилля гарно змальовує нашу спільну роботу – ми завжди бачимо можливості у труднощах і завдяки цьому переможемо. Українці люблять вас. Наша країна вдячна за підтримку”, – наголосив керівник Офісу президента.

Водночас Посольство Великої Британії в Україні на своїй сторінці у фейсбуці опублікувало відео, в якому Мелінда Сіммонс прощається з українцями.

“Я пишаюся тим, що ми були разом у ці непрості часи. Україна переможе, і ми обов’язково зустрінемося знову”, – сказала посол.

Джерела: https://t.me/ermaka2022/3570

https://fb.watch/mLq4DIU7Nr/