October 19, 2024
Економіка

Пропозицію про звільнення голови Білоцерківської РДА внесено до Кабміну, начальника управління з цивільного захисту вже звільнено – Кравченко

Чер 27, 2023

Київ. 27 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Білоцерківської міської ради звільнено із обійманої посади, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Дмитро Кравченко.

“Рішенням РНБО за результатами перевірки готовності укриттів у Білій Церкві та Білоцерківському районі Київської області визнано незадовільною роботу із облаштування укриттів. Сьогодні вже звільнено начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Білоцерківської міської ради”, – написав Кравченко у фейсбуці у вівторок.

“Я також вніс до Кабміну пропозицію щодо звільнення голови Білоцерківської районної державної адміністрації”, – додав він.

Як повідомив голова Київської ОВА, наразі в Київській області налічується 1 976 укриттів, за результатами перевірки було визнано непридатними 374. “І зараз триває приведення їх до ладу. Цілодобовий безперешкодний доступ до якісно облаштованих укриттів та збільшення кількості укриттів – першочергові завдання”, – зазначив він.

Джерело: https://www.facebook.com/RuslanKravchenkoKyiv/posts/pfbid0q9twbKaSrjr2zgN3M9znfDmfhdULYgQha2irkCi9XAHQbW6PjxeJwjGXT7Qrof2Bl