October 20, 2024
Економіка

Під обстрілами окупантів загинув житель Багатиря Донецької області, поранені семеро жителів Курахового – голова обладміністрації

Сер 30, 2023

Київ. 30 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Один мирний житель Донецької області загинув і ще восьмеро дістали поранення внаслідок обстрілу з боку російських окупантів за минулу добу, повідомив у середу вранці голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“На волноваському напрямку одна людина загинула у Багатирі Великоновосілківської громади. У Вугледарській громаді пошкоджено три будинки у Новоукраїнці, під вогнем Вугледар, Пречистівка і Максимівка. На донецькому напрямку у Кураховому поранено сімох людей, пошкоджено 19 будинків”, – написав Кириленко в телеграмі.

За словами очільника обладміністрації, минулого ранку окупанти також завдали ракетного удару по Рівному Мирноградської громади, там пошкоджено 12 будинків і зруйновано ангар.

“На горлівському напрямку пошкоджене офісне приміщення у Полтавці Іллінівської громади. У Торецькій громаді пошкоджено чотири будинки і два інфраструктурні об’єкти. На лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, зафіксовано 58 обстрілів Лиманської громади”, – повідомив Кириленко.

Джерело: https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/9348