October 18, 2024
Економіка

Рух мостом через р. Ірпінь на трасі М-06 розширено до чотирьох смуг

Вер 4, 2023

Київ. 4 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Рух мостом через р. Ірпінь біля с. Стоянка (Київська обл.) на трасі М-06 Київ-Чоп відновлено всіма чотирма смугами, повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України в понеділок.

“Сьогодні повноцінно відкрили для проїзду всі чотири смуги мосту на трасі М-06 Київ – Чоп біля села Стоянка. Це значно поліпшило транспортне сполучення для прилеглих до столиці громад, а також спростило рух у бік західних кордонів”, – повідомив голова Держагентства відновлення Мустафа Найєм у своєму телеграм-каналі.

Згідно з пресрелізом відомства, правий проїзд мосту було відремонтовано в стислі строки та запущено в експлуатацію в листопаді 2022 року. Водночас лівий дорожникам довелося відбудовувати з нуля.

“Обидва проїзди мостом успішно пройшли випробування. Він відповідає сучасним транспортним навантаженням”, – зазначили у відомстві.

Як повідомлялося, міст через р. Ірпінь на трасі М-06 було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну. Після звільнення Київщини було зведено тимчасову об’їзну дорогу.

Загалом від початку 2023 року по всій Україні відновлено 19 мостів. Ще більше ніж на 60 тривають будівельні роботи.

Джерело: https://t.me/mustafanayyem/1776