October 23, 2024
Економіка

СК "Євроінс Україна" в I пів.-2023 збільшила премії майже на третину

Лип 28, 2023

Київ. 28 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Страхова компанія “Євроінс Україна” (Київ), дочірня компанія європейської страхової групи Euroins Insurance Group (EIG), у січні-червні 2023 року зібрала 266 млн грн страхових премій, що на 30% перевищує показник за аналогічний період 2022 року, повідомляється у пресрелізі страховика.

Зазначається, що найбільший приріст премій було досягнуто в сегментах добровільного медичного страхування (+69%), ОСЦПВ (+61%), а також страхування від нещасних випадків (+59%).

Обсяг виплачених відшкодувань клієнтам “Євроінс Україна” за перше півріччя цього року становив 125,9 млн грн. У середньому за цей період компанія виплачувала близько мільйона грн на день, уточнено в повідомленні.

Компанія також зазначила, що протягом усього звітного періоду вона підтримувала високу фінансову стійкість і ліквідність, відповідала всім вимогам регулятора.

СК “Євроінс Україна” – універсальний non-life страховик, працює на українському ринку з 1992 року. Компанія має близько 100 представництв по всій країні, володіє 25 ліцензіями, з них 16 – з добровільних і 9 – з обов’язкових видів страхування.

СК “Євроінс Україна” є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, активно працює в сегментах автострахування, медичного страхування, страхування майна, відповідальності та вантажів для приватних і корпоративних клієнтів. З початку 2021 року є членом Національної асоціації страховиків України (НАСУ).