October 19, 2024
Економіка

Стартап FarmFleet залучив $550 тис. для виходу на ринок США

Чер 30, 2023

Київ. 30 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Український стартап FarmFleet, що розробляє роботизовані рішення для агросектору, залучив $550 тис. у першому раунді інвестицій за загальної оцінки проєкту в $3,7 млн, повідомила компанія у фейсбуці.

“Готуємося до виходу на міжнародний ринок і глобального поширення нашого власного підходу до надання послуг дронами-обприскувачами в галузі сільського господарства”, – йдеться в повідомленні компанії.

FarmFleet має намір використовувати залучені інвестиції для розширення функціональних можливостей сервісу, орієнтованого на українських агровиробників, а також для ведення своєї діяльності на ринку США. “Це прискорить проникнення інновацій, ефективність і безпеку світового агросектору”, – наголосили в компанії.

Запропонована FarmFleet платформа дає змогу малим і середнім агровиробникам, транснаціональним корпораціям і сервісним компаніям залучати до роботи зовнішніх виконавців.

FarmFleet також готова надати послуги власних дронів-обприскувачів і сервісної команди.

Джерело: https://www.facebook.com/100083085052942/posts/pfbid09m1DjHDCi7Jd3FVBRGpNYKdyw7DntCjdJB1dLjLrrXsLtE3AFX5sBGszK8urNb3il/?app=fbl