October 18, 2024
Економіка

Унаслідок ракетної атаки на Київщину зафіксовано руйнування від падіння уламків, люди не постраждали – поліція

Вер 6, 2023

Київ. 6 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок ракетної атаки на Київ та область пошкоджено два торговельні об’єкти, складські приміщення, вікна та балкони в трьох квартирах багатоповерхівок, автомобілі та вантажівку одного з підприємств, люди не постраждали, повідомив керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

“Через падіння уламків ракет маємо пошкодження двох торговельних об’єктів, гаражного кооперативу, складських приміщень. Пошкоджено вікна та балкони в трьох квартирах багатоповерхівок, вибуховою хвилею розбило скло також у відділі поліції”, – написав Нєбитов у телеграм-каналі в середу.

За його даними, також “пошкоджено 11 автомобілів, найбільше постраждали вантажівка і трактор на території одного з торговельних підприємств. На щастя, потерпілих немає”.

Ще в одному з районів Київщини через падіння частин ракети вибило вікна в дитячому санаторії, зафіксовано займання трав’яного настилу в двох районах області. На місці працює поліція та екстрені служби.

Як повідомлялося, уночі росіяни здійснили комбіновану ракетну атаку на Київ, сили ППО ліквідували всі ворожі цілі. За попередніми даними, це були крилаті ракети типу Х-101/555/55. Водночас по Києву було запущено ракети іншого типу, ймовірно балістичні.

Джерело: https://t.me/andrii_nebytov/1557