October 19, 2024
Політика

У Вінниці зіткнулися автобус та автомобіль ГАЗ, постраждали 15 осіб – поліція

Чер 27, 2023

Київ. 27 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У вівторок уранці у Вінниці сталася ДТП за участю автобуса приміського сполучення “Богдан” і автомобіля ГАЗ, унаслідок аварії постраждали 15 осіб, повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

“Аварія сталась близько 10:00 години поблизу перехрестя вулиць Немирівське шосе та Незалежності у м. Вінниці. За попередньою інформацією слідства, 67–річний водій автобуса “Богдан” допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ, який знаходився біля правого краю дороги. Станом на 13:00 чотирнадцять пасажирів звернулись по допомогу до медиків. Також травми отримав 64-річний водій ГАЗу”, – йдеться в повідомленні, оприлюдненому у фейсбуці.

У водіїв транспорту було відібрано зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група. Тривають слідчі дії.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

Джерело: https://www.facebook.com/vinn.police/posts/pfbid02VjcRFz6Z9qHWWVBBrdA1HM9VJd3R5GHtxhYWf3451o62eh2hujk2DE5hriKxFSkkl