October 17, 2024
У Хмельницькому збудують інженерні мережі для індустріального парку за понад 150 мільйонів
Uncategorized

У Хмельницькому збудують інженерні мережі для індустріального парку за понад 150 мільйонів

Тра 24, 2023

Управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради оголосило торги на нове будівництво інженерних мереж індустріального парку «Хмельницький» на Вінницькому шосе. Очікувана вартість робіт понад 150 мільйонів гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

Так, управління обирає підрядника для будівництва зовнішніх мереж водопостачання та каналізації індустріального парку очікуваною вартістю 154 мільйони гривень.

Окрім прокладання труб, будівництва та обладнання колодязів, влаштування гідрантів, планується і будівництво нової каналізаційно насосної станції, а також благоустрій території.

Роботи мають бути завершені до кінця 2024 року.

Також цього тижня управління оголосило торги щодо будівництва зовнішніх мереж газопостачання індустріального парку очікуваною вартістю 2,66 мільйона гривень.

“Крім води та газу плануємо в цьому році забезпечити наявність електроенергії на ділянці та частково виконати роботи по будівництву дороги. Тобто, до кінця року матимемо майже всі комунікації і це дасть поштовх до запуску індустріального парку”, – писав нещодавно на своїй сторінці у Facebook заступник міського голови Микола Ваврищук.

Джерело: https://ye.ua/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *