October 24, 2024
Політика

Голова Держприкордонслужби відвідав підрозділи відомства, які виконують бойові завдання на лиманському та бахмутському напрямках

Лип 28, 2023

Київ. 28 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко побував у підрозділах відомства, які у складі Сил оборони виконують бойові завдання і протидіють ворогові на лиманському та бахмутському напрямках у Донецькій області.

Як повідомляє пресслужба Держприкордонслужби, під час спілкування з керівниками на місцях і військовослужбовцями Дейнеко обговорив ситуацію на ділянках відповідальності та як наразі діє ворог. Зазначалося, що противник всіляко намагається штурмувати позиції, які тримають прикордонники, однак отримує гідну відповідь українських воїнів.

Перебуваючи в районах, де ведуться повномасштабні бойові дії, керівник відомства побував і на позиціях підрозділів 15 мобільного прикордонного загону “Сталевий кордон” із Гвардії наступу, а також на позиціях прикордонників із Чопського, Сумського та Чернівецького загонів.

Дейнеко подякував прикордонникам за стійкість і професіоналізм під час оборони країни від окупантів.

“Прикордонники разом з іншими українськими захисниками продовжують бити ворога і залишаються на передовій лінії оборони. Ми й надалі робитимемо все необхідне, аби вибити ворога з нашої землі. І мені вкрай важливо розуміти ваші потреби в забезпеченні, щоб ви були ще сильнішими і мали всі необхідні засоби для цього”, – зазначив очільник відомства.