October 21, 2024
Політика

ПрАТ "Київхліб" має намір розширити свою фірмову торговельну мережу в області до 100 магазинів

Лип 28, 2023

Київ. 28 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ПрАТ “Київхліб”, найбільший столичний виробник хліба та хлібобулочних виробів, має намір розширити роздрібну мережу в Київській області до 100 торговельних точок, перейти на роботу з новим касовим устаткуванням та електронним каталогом товарів, повідомила в п’ятницю на конференції Хліб.ua директор комерційного департаменту підприємства Ярослава Білан.

За її інформацією, фірмова мережа підприємства налічує 233 магазини, з яких 19 працюють в області, решта – в столиці. Максимальної концентрації магазинів вдалося домогтися в Деснянському районі, де їх налічується 34, мінімальна кількість (п’ять магазинів) – у Печерському.

“Якщо на старті фірмові магазини мережі “Київхліб” спеціалізувалися на торгівлі виключно хлібобулочними виробами, то згодом відбулася трансформація в бік роздрібної торгівлі продуктами харчування. На полицях магазинів “Київхліба” 50% продукції представлено безпосередньо хлібобулочними виробами і 30% кондитерськими виробами, виробленими заводами “Київхліба”, 20% припадає на частку молочних і м’ясних виробів, 10% – інші товари”, – розповіла представниця підприємства.

За інформацією Білан, щодня магазини мережі “Київхліб” відвідують близько 30 тис. покупців, з яких 12 тис. отримують хліб зі знижкою за карткою киянина. Користувачі картки киянина щомісяця купують через мережу “Київхліб” близько 100 тонн соціального хліба.

До своїх досягнень “Київхліб” зараховує реалізацію соціальної програми знижок від 20% до 70% за карткою киянина, відкриття автоматизованого Call Centre з опрацювання замовлень і технічних заявок, запровадження системи online-контролю температури вологості, оптимізацію організації відкриття павільйонів мережі, починаючи від оформлення ділянки до запуску торговельної точки за день, мінімізацію паперового товарообігу та запровадження системи EDI, впровадження системи контролю HACCP, роботу з електронним підписом продавця (КЕП) під час опрацювання первинної документації.

Компанія створена 1996 року шляхом перетворення державного підприємства “Київхлібпром”. Підприємство реалізує свою продукцію під ТМ “Київхліб”. ПрАТ “Київхліб” має 10 виробничих майданчиків у Києві та Київській області, на яких працюють 6 тис. осіб. Асортимент вироблених виробів налічує 400 товарних позицій. Щодня заводи “Київхліба” виробляють 300 тонн хлібобулочних виробів.

Має власний автопарк і широку дистриб’юторську мережу, що дає змогу забезпечити доставку її продукції Україною та до країн Європи, Азії та Північної Америки.