October 17, 2024
Політика

Росіяни за добу завдали 9 ракетних і 39 авіаційних ударів – Генштаб ЗСУ

Лип 31, 2023

Київ. 31 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупаційні війська протягом доби завдали дев’яти ракетних і 39 авіаційних ударів, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ про ситуацію станом на 18:00 понеділка.

“Протягом доби ворог завдав дев’яти ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, зокрема, діти. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – йдеться в повідомленні Генштабу у фейсбуці.

“Імовірність нанесення російськими терористами ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомляється, авіація сил оборони за добу завдала семи ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника і трьох – по зенітно-ракетних комплексах ворога.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили два зенітно-ракетних комплекси противника, важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А “Солнцепьок”, артилерійський засіб на вогневій позиції та чотири райони зосередження особового складу ворога”, – інформує Генштаб.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02mZsPtqLFW5TzKtu2iJV8KEFsoxi7k7cbuignZYyAZekuuL8mzSU9dv9MAGnyzUCVl