October 17, 2024
У Львові зводять сучасний навчальний корпус ліцею № 80 з басейном та укриттям
Uncategorized

У Львові зводять сучасний навчальний корпус ліцею № 80 з басейном та укриттям

Тра 11, 2023

У Львові будують нову сучасну повноцінну школу на шість тисяч квадратних метрів. Освітній заклад зводять на вулиці Герої Крут, це новий корпус ліцею № 80, в якому будуть басейн та укриття. Усі роботи проводять за кошти інвестора. Після завершення будівництва школу передадуть у комунальну власність.

За інформацією департаменту містобудування Львівської міськради, будівельні роботи на вул. Героїв Крут, попри війну та усі її негативні наслідки, не припиняли навіть узимку – проводили земельні роботи. Навесні взялися бурити палі. Тепер заливають бетонну подушку для фундаменту. До кінця 2023-го року планують збудувати “коробку”.

«Контролювати всі роботи можемо в онлайн-режимі. Девелопери встановили відеокамери на будові. Доступ до них мають профільні посадовці міської ради.На моїй пам’яті це вперше на будівельному ринку Львова. Водночас такий крок додає оптимізму, що зведення навчального закладу є справою честі для забудовників», – зазначив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування.

Слід зазначити, що за рішенням виконкому, замовником школи є міське управління освіти та ліцей № 80. Усі витрати, пов’язані з будівництвом, на себе взяв виконавець робіт – компанія «Resident Development».

Джерело: https://lviv1256.com/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *