October 28, 2024
Економіка

GGBET перерахувала 146,7 млн грн за ліцензії в Україні

Сер 24, 2023

Київ. 24 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ТОВ “ГГБЕТ”, яке придбало права на використання в Україні кіберспортивного букмекерського бренду GG.BET, сплатило на рахунки Державної казначейської служби 120,6 млн грн за ліцензію на букмекерську діяльність і 26,13 млн грн за ліцензію на діяльність онлайн-казино.

Як ідеться в повідомленні компанії, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) підтвердила надходження цих коштів 23 серпня.

У релізі з посиланням на слова СЕО GGBET Дмитра Вошкаріна зазначено, що більшість команди – українці, “які, попри повномасштабне вторгнення, не тільки не залишили країну, а й одностайно висловилися на користь рішення про початок оперування на Батьківщині”.

“Про старт оперування платформи GGBET стане відомо найближчим часом”, – ідеться в повідомленні без зазначення конкретних дат.

Як повідомлялося, КРАІЛ на першому після піврічної перерви засіданні 8 серпня вирішила видати дві ліцензії ТОВ “ГГБЕТ”, повідомивши про появу на ринку нового учасника.

Зі свого боку створене в лютому цього року ТОВ повідомило, що придбало права на використання в Україні кіберспортивного букмекерського бренду GG.BET, представленого у Великій Британії, Європі, Південній Америці та Азії. Зазначається, що GG.BET – має українське коріння, відомий своїми партнерствами з одними з найбільших у світі турнірів із CS:GO і Dota 2, а також є спонсором клубів NAVI і Team Vitality. Йшлося також, що до лінійки пропозицій увійдуть і ставки на класичний спорт.

Згідно з даними Opendatabot, статутний капітал ТОВ “ГГБЕТ” становить 30,47 млн грн, його засновником виступає ТОВ “ГГБЕТ Холдінг”, яке зі свого боку належить створеній наприкінці листопада минулого року кіпрській Terasida Ltd. Бенефіціаром компанії з середини липня став Петро Козирєв замість Костянтина Аргіро.