October 28, 2024
Економіка

Буданов про спецоперацію в Криму: Важливо, щоб люди там повірили – перемога не за горами, буде наземна операція і повернення наших територій

Сер 24, 2023

(розширена)

Київ. 24 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Важливість операції представників Головного управління розвідки Міністерства оборони України за підтримки Військово-морських сил ЗСУ в Криму полягає в тому, щоб люди там повірили: перемога і їхнє звільнення – не за горами, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

“Важливість цієї спецоперації насамперед у тому, щоб люди повірили. Насамперед, люди навіть не на території материкової України, а в Криму. Щоб вони згадали і повірили в те, що перемога не за горами. І звільнення їх теж не за горами”, – сказав Буданов в ефірі національного телемарафону в четвер.

Начальник ГУР запевнив, що повернення людей у Криму до нормального життя триває, і про них ніхто не забув.

“І ніхто не збирається їх просто так там залишати. І коли проводяться, скажімо так, певні удари по території Криму, цим все не закінчиться. Буде наземна операція, буде повернення наших територій. Скоро всі дочекаються повернення додому”, – заявив він.

За словами Буданова, будь-яка дипломатія без наявності “реальної сили” безсила.

Як повідомив раніше представник ГУ розвідки Міноборони Андрій Юсов, вранці 24 серпня в тимчасово окупованому Криму відбувся бій, підрозділи української розвідки здійснили висадку в рамках спецоперації.

“Підрозділи ГУР Міноборони здійснили висадку в рамках спецоперації, всі завдання виконані”, – сказав він у коментарі hromadske.

У коментарі “Суспільному” Юсов розповів, що в рамках спецоперації відбулася висадка особового складу на території Кримського півострова.

“Головне управління розвідки при взаємодії з Військово-морським флотом. Втрат серед особового складу немає. Триває спецоперація, всіх деталей ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил і засобів. Інформацію про кількість втрат уточнюють”, – сказав Юсов.

Раніше видання “Крим.Реалії” з посиланням на місцеві пабліки повідомило, що в Криму лунали вибухи.

Джерела: suspilne.media/557607-u-krimu-zranku-stavsa-bij-za-ucastu-aviacii-ta…

hromadske.ua/posts/ukrayinski-vijskovi-zdijsnili-visadku-v-krimu-v-mezhah..

ГР