October 21, 2024
Політика

ЗС України стримали наступ окупантів на трьох напрямках на сході України і продовжили наступ на півдні, за добу було понад 30 бойових зіткнень – Генштаб ЗСУ

Сер 29, 2023

Київ. 29 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Сили оборони України відбили наступ окупантів на лиманському, бахмутському та мар’їнському напрямках за минулу добу, водночас продовжують ведення наступальної операції на мелітопольському напрямку на півдні, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Як повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 вівторка, опублікованій на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці, упродовж доби відбулося понад 30 бойових зіткнень.

“На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області… На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Богданівки та Озарянівки Донецької області… На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі Мар’їнки Донецької області”, – ідеться у зведенні.

На волинському та поліському напрямках на півночі України оперативна обстановка без істотних змін.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0TRkpXFnP5wCusotj9ey4KA5hDmuiEWPtXctJbMAS26uZfQTJqzcfoxmSiqTTUUGfl