October 20, 2024
Політика

Окупанти обстріляли Семенівку і сім прикордонних сіл у Чернігівській і Сумській областях за добу, пошкоджено медзаклад, жертв немає – ОК "Північ"

Сер 30, 2023

Київ. 30 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти обстріляли за минулу добу місто Семенівку і села Костобобрів, Карповичі, Кам’янську Слободу і Грем’яч Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також села Мефодівку, Рожковичі та Сваркове Шосткинського району Сумської області.

Як повідомляється на сторінці Оперативного командування “Північ” у середу вранці, інформації про загиблих або поранених серед місцевого населення не зафіксовано. Семенівку було обстріляно двічі, там пошкоджено будівлю медичного закладу та автомобіль.

“Чернігівська область. Семенівська громада: Костобобрів – 4 приходи, ймовірно НАР з гелікоптеру. Семенівка – 17 приходів, ймовірно ствольна артилерія. Внаслідок обстрілу пошкоджено медичний заклад та спецавто; 35 приходів – ймовірно ствольна артилерія та РСЗВ. Карповичі – 5 приходів, ймовірно ствольна артилерія. Новгород-Сіверська громада: Кам’янська Слобода – 3 приходи, ймовірно зі ствольної артилерії. Грем’яч – 4 приходи, ймовірно міномет 120 мм”, – ідеться в повідомленні.

“Сумська область. Шосткинський район: Мефодівка – 7 приходів, ймовірно міномет 120 мм. Рожковичі – 10 приходів, ймовірно міномет 82 мм. Сваркове – 20 приходів, ймовірно РСЗВ”, – розповіли в ОК “Північ”.

Усі населені пункти, що потрапили під обстріл, розташовані поблизу державного кордону з РФ (Брянська область). Загалом за добу нараховано дев’ять обстрілів (105 вибухів) із різних видів озброєння.

Джерело: https://www.facebook.com/kommander.nord/posts/pfbid02SkLAjLhnC8Sq3nxKbfwxxvZV3LMWjxNh3ecBEXbNCehX53aR81gkwUgx72tm9i9Ll