October 20, 2024
Політика

На Черкащині збили ракету, руйнувань і постраждалих немає – голова обладміністрації

Сер 30, 2023

Київ. 30 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Черкаській області в ніч на середу було збито ворожу ракету, постраждалих і руйнувань немає, повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Ігор Табурець.

“Силами ППО над областю було збито російську ракету. Люди не постраждали. Руйнацій теж немає. І це найголовніше”, – написав він у телеграм-каналі.

Раніше в середу головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що в небі над Україною в ніч на середу було зафіксовано 44 ворожі повітряні цілі, українські захисники збили всі 28 крилатих ракет і 15 із 16 ударних безпілотників. За його інформацією, 15 ударних БПЛА типу “Shahed-136/131” було знищено в межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

Голова Житомирської обласної військової адміністрації (ОВА) Віталій Бунечко в телеграм-каналі повідомив, що в ніч на середу було збито частину повітряних цілей, уламки ворожого безпілотника частково пошкодили об’єкт інфраструктури та залізничне полотно.

“Осередки займання, що виникли через ворожу атаку, оперативно ліквідували. Місце події обстежують представники правоохоронних органів”, – уточнив він.

Джерело: https://t.me/cherkaskaODA/5815