October 17, 2024
Економіка

Окупанти завдали 10 ракетних і 54 авіаударів по Україні за добу – Генштаб ЗСУ

Вер 6, 2023

Київ. 6 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти протягом доби завдали 10 ракетних і 54 авіаційних ударів по території України, здійснили 31 обстріл позицій українських військ і населених пунктів із реактивних систем залпового вогню, повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00 середи, розміщеній на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці.

“На сіверському та слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Гранівого Харківської області… На куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Синьківки, Котлярівки, Крохмального Харківської області”, – ідеться у зведенні.

На лиманському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області та Веселого Донецької області, на бахмутському напрямку – в районах Хромового та Північного Донецької області, на авдіївському – в районі Авдіївки, на мар’їнському – у районі Красногорівки.

“На шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Урожайного… На запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Малої Токмачки та Роботиного Запорізької області… На херсонському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Ольгівки”, – розповіли в Генштабі ЗСУ.

Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали близько 100 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях, зокрема міста Авдіївка, Красногорівка та Вугледар Донецької області, Гуляйполе Запорізької області та м. Херсон.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02cDfM9sn4T2Mn6TU7TnxZKXvHwhmhpykaCz4RpBwYJDQ11FwyDCw6FHoBhzKHa2nql