October 17, 2024

В Одеській області кількість постраждалих після нічної атаки РФ збільшилася до двох осіб – облпрокуратура

Вер 7, 2023

Київ. 7 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кількість постраждалих унаслідок атаки безпілотниками на Одеську область у ніч на четвер збільшилася до двох осіб, повідомила обласна прокуратура.

“За процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, протягом ночі 07 вересня 2023 року збройні сили рф здійснили масований дроновий удар по населених пунктах Одещини”, – йдеться в повідомленні Одеської обласної прокуратури в четвер.

Як повідомляється, ворог атакував об’єкти припортової та цивільної інфраструктури півдня регіону. Унаслідок атаки постраждали двоє водіїв вантажівок.

Раніше було відомо про одного постраждалого.

“Руйнувань зазнали елеватор та адміністративні приміщення. Також вибуховою хвилею пошкоджено низку приватних домоволодінь”, – уточнюють у прокуратурі.

Джерело: https://od.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=341633&fbclid=IwAR0at-gyXRMukEIRn0HCVAMgCMkiekloJeW6zpq-6H4LDfFUrkd7nrqb1Fc