October 17, 2024

"Метінвест Діджитал" отримав підтвердження рівня сертифікації Advanced Customer Center of Expertise від SAP SE

Вер 7, 2023

Київ. 7 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – “Метінвест Діджитал”, центр IT-експертизи найбільшого українського гірничо-металургійного холдингу “Метінвест”, отримав підтвердження рівня сертифікації Advanced Customer Center of Expertise від компанії SAP SE.

Згідно з пресрелізом компанії в четвер, сертифікат Центру експертизи клієнта рівня Advanced видається компанією SAP SE на відповідність глобальним стандартам SAP за результатами міжнародного ІТ-аудиту.

При цьому уточнено, що вперше сертифікат такого рівня компанія отримала в 2017 році. Відтоді “Метінвест Діджитал” постійно працює над удосконаленням процесів і, згідно з вимогами вендора, отримує підтвердження сертифікації.

Сертифікат підтверджує високий рівень експертизи, якості підтримки ІТ-рішень та розвитку інформаційних систем, що ґрунтуються на найкращих галузевих практиках.

Генеральний директор “Метінвест Діджитал” Юрій Чернецький зазначив, що отримання підтвердження рівня сертифікації свідчить про успішність еволюції ІТ-процесів у компанії, їхню зрілість і відповідність глобальним стандартам SAP.

“Це важливий елемент успіху нашого бізнесу, оскільки ми завжди націлені на надання найкращих рішень для наших клієнтів. Підтвердження рівня посилює лідерські позиції “Метінвест Діджитал” як в Україні, так і на глобальному ринку, а також надійність і привабливість компанії для інвесторів, партнерів і клієнтів”, – пояснив Чернецький, якого цитує пресслужба.

Загалом у “Метінвест Діджитал” організовано й автоматизовано понад 15 IT-процесів: управління зверненнями, інцидентами та запитами на обслуговування; управління користувачами та доступами; управління змінами та їх перенесення за ландшафтом; управління програмуванням і розробкою; управління тестуванням і документуванням бізнес-процесів; системне адміністрування та системний моніторинг.

Сьогодні компанія “Метінвест Діджитал” є єдиною ІТ-компанією в Україні, що має цю сертифікацію.

“Метінвест Діджитал” – українська ІТ-компанія, що спеціалізується на цифровій трансформації великого бізнесу і реалізує проєкти в Україні, Європі та Північній Америці. Компанія розробляє, впроваджує і підтримує комплексні ІТ-рішення з розбудови технологічної інфраструктури, розвитку інформаційних систем, стратегічного аутсорсингу, міграції даних, системної інтеграції, кібербезпеки та захисту інформації. “Метінвест Діджитал” – ІТ бізнес-партнер групи “Метінвест”, обслуговує понад 30 підприємств холдингу по всьому світу. Компанія є сертифікованим партнером Microsoft (Gold Certified Partner) і SAP (Silver Partner).

“Метінвест Діджитал” має статус золотого партнера Microsoft і срібного партнера SAP. У 2023 році компанія отримала Сертифікат відповідності системи управління інформаційною безпекою відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 27001.

Понад 800 співробітників “Метінвест Діджитал” обслуговують підприємства групи, загальна кількість її співробітників в Україні, Європі та США – 70 тис.

Наразі щорічний портфель цифрових ініціатив “Метінвест Діджитал” має понад 100 проєктів. Компанія охоплює п’ять центрів ІТ-експертизи, Проєктний офіс і Центр перспективних розробок (R&D), а її основна діяльність спрямована на цифровізацію виробничих і бізнес-процесів групи.

Джерело: https://metinvest.media/ua/page/metnvest-ddzhital-otrimav-pdtverdzhennya-rvnya-sertifkac-advanced-customer-center-of-expertise-vd-sap-se