October 23, 2024

Стартував відбір проєктів енергомодернізації муніципальних будівель коштом ЄІБ – Мінвідновлення

Вер 11, 2023

Київ. 11 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Стартував відбір проєктів енергомодернізації громадських будівель, які буде реалізовано коштом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінвідновлення).

“Для участі у відборі до 10 грудня 2023 року включно проєктні пропозиції із супровідними документами необхідно подати на електронну адресу UPBEE.proposal@mtu.gov.ua. Проєкти-фіналісти будуть профінансовані ЄІБ”, – зазначено в повідомленні.

Згідно з умовами відбору, взяти участь можуть проєкти з упровадження енергоефективних заходів у лікарнях, школах, вищих навчальних закладах, дитсадках, аптеках, бібліотеках та інших муніципальних будівлях у малих та середніх містах і громадах у всій Україні, окрім районів поблизу проведення воєнних дій, а також територій, які перебувають під тимчасовою окупацією або в оточенні.

Органи місцевого самоврядування можуть подати заявку і з готовою проєктною документацією, і без неї, наголошують у пресрелізі.