October 25, 2024

Унаслідок атаки російськими дронами на Ізмаїльський район постраждали семеро осіб, розпочато розслідування

Вер 13, 2023

Київ. 13 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок нічної атаки дронами на Ізмаїльський район постраждало семеро людей, шестеро – у Рені, одна – в Ізмаїлі, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

“Всього внаслідок нальотів російських ударних дронів на Ізмаїльський район постраждало семеро цивільних осіб. Шість чоловік у Рені та один в Ізмаїлі”, – написав він у телеграм-каналі в середу вранці.

За даними очільника ОВА, “двоє чоловіків з Рені у тяжкому стані, в палаті інтенсивної терапії. Сьогодні їх транспортують в Одесу. Четверо інших в стані середньої важкості, продовжують лікування в м. Рені”.

Як повідомив Кіпер, постраждалому з Ізмаїла було надано медичну допомогу в лікарні. “Нині чоловік вже вдома”.

Офіс генерального прокурора інформував, що за процесуального керівництва Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як уточнюється, протягом ночі 13 вересня “збройні сили рф здійснили масований дроновий удар по населених пунктах півдня Одещини. Внаслідок атаки постраждали шестеро водіїв вантажівок та один місцевий житель. Усіх поранених госпіталізовано, один з водіїв перебуває у вкрай тяжкому стані”, – йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора в телеграм-каналі.

За даними прокуратури, пошкоджено об’єкти припортової та цивільної інфраструктури, стоянку вантажного автотранспорту.

Джерела:

https://t.me/odeskaODA/2596

https://t.me/pgo_gov_ua/16590