October 18, 2024
Економіка

У Нікополі та Червоногригорівській громаді частково відновлено централізоване водопостачання – Дніпропетровська ОВА

Чер 26, 2023

Київ. 26 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Нікополі та Червоногригорівській громаді частково відновлено централізоване водопостачання, роботи із забезпечення водою постраждалих від обміління Каховського водосховища районів тривають, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

“У Нікополі частково відновили водопостачання. Десь для третини жителів міста. Нині вода подається з підвищеним вмістом хлору. Така технологія, адже довго труби були сухі – тепер необхідне більш ретельне очищення”, – написав він у телеграм-каналі в понеділок.

Як повідомив Лисак, частково відновлено централізоване водопостачання в Червоногригорівській громаді. “Там продовжують втілювати проєкт, який дасть змогу забезпечити водою всіх жителів”, – уточнив він.

“Не зупиняється робота і в інших ТГ Нікопольського та Криворізького районів, які потерпають від обміління Каховського моря. Зокрема, і над будівництвом магістрального водогону Інгулець-Південне””, – запевнив голова Дніпропетровської ОВА.

Джерело: https://t.me/dnipropetrovskaODA/5582