October 24, 2024

Ощадбанк виставив на продаж у "СЕТАМ" право на фінлізинг консервного заводу в Закарпатті

Вер 25, 2023

Київ. 25 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Державний “Ощадбанк” має намір 13 жовтня реалізувати через ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України право на укладення договору фінансового лізингу консервного заводу в Закарпатській області, повідомила пресслужба ДП.

“У нас з Ощадбанком уже було кілька успішних кейсів із продажу прав на укладення договору фінансового лізингу. Було реалізовано елітний житловий будинок у Києві на вул. Дарвіна та обладнання консервного заводу з устаткуванням у Кіровоградській області”, – зазначив гендиректор “СЕТАМ” Олександр Мамро.

Згідно з інформацією, переможець електронного аукціону на OpenMarket стане власником будівель і споруд консервного заводу, етикетувального цеху зі складським приміщенням і складів загальною площею 14,774 тис. кв. м і договору оренди з викупом земельної ділянки у 1,6342 га в с. Фанчиково Закарпатської області.

Мінімальний розмір першого платежу за договором фінансового лізингу та договором оренди з викупом земельної ділянки становить 1,303 млн грн (складається із суми мінімального розміру першого платежу за договором фінансового лізингу – 1,233 млн грн та мінімального розміру платежу за договором оренди з викупом земельної ділянки – 0,070 млн грн).

Викупна вартість об’єктів нежитлової нерухомості за договором фінансового лізингу – 12,334 млн грн.

Джерело: https://setam.net.ua/auction/533077