October 19, 2024

На Донеччині через російські обстріли за добу поранено 5 мирних жителів, зафіксовано численні руйнування – ОВА

Жов 3, 2023

Київ. 3 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок обстрілів російськими військами в Донецькій області за минулу добу поранено п’ятьох мирних жителів, зафіксовано численні руйнування житлових будинків, адміністративних і господарських будівель, повідомила обласна військова адміністрація (ОВА).

“Загалом за добу росіяни поранили п’ятьох мешканців Донецької області”, – йдеться в повідомленні ОВА в телеграм-каналі у вівторок уранці.

“На волноваському напрямку двоє людей поранені в Новоукраїнці Вугледарської громади. На донецькому напрямку росіяни п’ять разів обстріляли Курахівську громаду, пошкодили 21 будинок: 10 у Курахівці, сім у Кураховому та чотири у Трудовому. У Трудовому поранено одну людину. У Мар’їнській громаді поранено людину в Єлизаветівці, пошкоджено будинок в Іллінці. На ранок Авдіївку обстріляли з танків і “Градів” – у зоні ураження дві вулиці”, – повідомляють в обладміністрації.

На горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Торецьку пошкоджено два будинки та адмінбудівлю, у Північному – два будинки та закинуту промислову споруду, у Неліпівці – три будинки. Ще три будинки пошкоджено в Часовоярській громаді.

На лисичанському напрямку в Сіверську пошкоджено будинок і нежитлову будівлю, у Торському Лиманської громади – амбулаторію, у Переїзному Званівської громади в зоні обстрілу дві вулиці.

Джерело: https://t.me/DonetskaODA/9890