October 21, 2024

Трьом особам повідомлено про підозру в організації та утриманні будинків розпусти у столиці

Жов 10, 2023

Київ. 9 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Правоохоронці викрили та повідомили про підозру трьом особам в організації та утриманні “будинків розпусти” в Києві, повідомляє столична прокуратура.

“За процесуального керівництва прокурорів Голосіївської окружної прокуратури м. Києва викрито та повідомлено про підозру трьом особам, які організували діяльність борделю під прикриттям масажного салону (ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 КК України)”, – йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури у вівторок.

Як повідомляється, на початку 2023 року житель Києва організував протиправну діяльність зі створення місць розпусти, залучив іще двох осіб і налагодив “бізнес” із надання послуг сексуального характеру на території Голосіївського району столиці.

“Підозрювані винайняли приміщення для надання послуг інтимного характеру, розміщували в інтернеті об’яви про послуги еротичного масажу. У такий спосіб вони підшуковували клієнтів, приймали від них замовлення та вели облік і розподіл “прибутку” від такої діяльності. На підозрюваних працювало три жінки. Вартість послуг сексуального характеру становила від 1 200 до 5 550 грн”, – повідомляє прокуратура подробиці справи.

Під час здійснення обшуків за місцями проживання підозрюваних та адресою надання інтимних послуг вилучено мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи та грошові кошти.

Правоохоронці затримали порушників у порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування проводять слідчі Голосіївського УП ГУНП у м. Києві.