October 17, 2024
Хокейний клуб «Тризуб» та “Укрнафта” заявили про партнерство
Uncategorized

Хокейний клуб «Тризуб» та “Укрнафта” заявили про партнерство

Лип 17, 2024

Співпраця ХК «Тризуб» та «Укрнафта» будуть направлені на розвиток хокею в Україні та сприятимуть залученню молоді до цього виду спорту. Партнерство дасть клубу можливість не лише зміцнити свої позиції в українському хокеї, а й піднятися на новий рівень розвитку. Фінансова стабільність і підтримка з боку одного з найбільших підприємств країни дозволять ХК «Тризуб» реалізовувати амбітні плани та досягати нових висот.
Генеральний менеджер ХК «Тризуб» Євгеній Зик зазначив:
«Ми дуже раді розпочати співпрацю з «Укрнафта». Це партнерство відкриває нові можливості для нашого клубу та, в першу чергу, сприяє популяризації хокею в Україні. Ми вдячні нашим новим партнерам за підтримку та довіру до нашого проєкту».
«Укрнафта» у своїй заяві підкреслила важливість підтримки спортивних ініціатив, спрямованих на розвиток молоді та популяризацію здорового способу життя. “Ми пишаємося тим, що стали партнерами ХК “Тризуб”. Спорт відіграє важливу роль у житті нашої країни, адже він не лише пропагує здоровий спосіб життя, але й виховує командний дух та стійкість. Підтримуючи молодіжний хокей, ми інвестуємо в майбутнє України, адже саме ці юнаки та дівчата завтра стануть лідерами нашої країни», – зазначив Директор департаменту маркетингу ПАТ «Укрнафта» Максим Міклашевський.
Це партнерство обіцяє бути довготривалим та взаємовигідним, сприяючи не лише успіхам ХК «Тризуб» на льодових аренах, але й загальному розвитку хокею в Україні.
Хокейний клуб «Тризуб» та компанія «Укрнафта» запрошують усіх вболівальників підтримувати команду у новому сезоні!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *