October 26, 2024
Політика

Унаслідок ДТП на Прикарпатті постраждали п'ять осіб, серед них двоє дітей – ДСНС

Чер 28, 2023

Київ. 28 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У смт Делятин Надвірнянського району Івано-Франківської області зіткнулися вантажний і легковий автомобілі, внаслідок чого постраждали п’ять осіб, серед них двоє дітей, повідомляє Головне управління ДСНС в області.

“28 червня о 16:26 до надвірнянських рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт Делятин на автодорозі Н-09 сполученням Мукачево – Львів, де відбулось зіткнення вантажного та легкового автомобілів”, – ідеться в повідомленні, оприлюдненому у фейсбуці у середу.

На місце ДТП виїхали рятувальники Державного пожежно-рятувального поста смт Делятин і Державної пожежно-рятувальної частини №11 на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі “САРМ-Л”.

Зазначається, що на місці події рятувальники вжили заходів щодо відключення клем акумуляторних батарей двох автомобілів для недопущення займання.

Попередньо, внаслідок ДТП травмовано п’ятьох осіб, із них двоє дітей 2015 та 2021 років народження, які перебували в легковому автомобілі, їх було госпіталізовано.

Джерело: https://www.facebook.com/dsns.if/posts/pfbid02BxZSWJZbw7xEntAAvaaE4DgaXi7rXPBPfW4toEQ9msNXje1UXcShc5FNBtECXbCjl