October 22, 2024

Банк "Власний рахунок" запускає авансування співробітників "Сільпо" під 4% за два тижні

Вер 11, 2023

Київ. 11 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Мобільний банк “Власний рахунок” Fozzy Group запустив фінансову послугу “Зарплата наперед” для працівників мережі супермаркетів “Сільпо”, яка входить до групи і дасть змогу за два тижні до зарплати отримати до 30% від неї з разовою комісією 4% від суми позики, повідомляє пресслужба банку в понеділок.

“Кошти миттєво зараховуються на картку банку “Власний рахунок” за кілька хвилин після заявки без додаткового очікування та погодження. Автоматичне погашення відбувається одразу після надходження зарплати із зарплатної картки, яку прив’язав співробітник до застосунку банку “Власний рахунок”, – ідеться в ньому.

“Тобто якщо співробітник “Сільпо” замовив собі 3000 гривень наперед, вартість послуги становитиме 120 гривень”, – пояснюють у пресрелізі.

У фінустанові наголосили, що за два роки послугами мобільного банку “Власний рахунок” скористалися 264 639 клієнтів, із них 12 000 – співробітники “Сільпо”.

Як повідомлялося, Fozzy Group запустила мобільний банк “Власний рахунок” у режимі тестування в серпні 2021 року. Він працює під ліцензією банку “Восток”, що належить ТОВ “Восток Капітал”, акціонерами якого є найбільший співвласник Fozzy Group Володимир Костельман, а також Лілія та Вадим Мороховські.

Fozzy Group – один із найбільших українських ритейлерів із понад 690 торговельними точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети “Сільпо”, оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому “Фора”, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети “Біла ромашка”, магазини персональної електроніки Ringoo.