October 20, 2024

"Інтерпайп" уперше відвантажив преміальні труби до Іраку

Жов 10, 2023

Київ. 10 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Українська промислова компанія “Інтерпайп” уперше здійснила поставки труб преміального сегмента до Іраку.

Згідно з пресрелізом компанії у вівторок, країни Близького Сходу – один із ключових регіонів для “Інтерпайпу”.

“Безумовно, війна внесла свої корективи в кількість замовлень, але продовжуємо розвивати відносини із нафтогазовими компаніями в Перській Затоці. Тепер маємо чергове досягнення: завод “Інтерпайп Ніко Тьюб” уперше відвантажив до Іраку партію об’ємом 850 тонн обсадних і насосно-компресорних труб із преміальним різьбовим з’єднанням UPJ-M”, – констатується в інформації компанії на фейсбук-сторінці.

При цьому пояснюється, що видобуток нафти і газу є провідною галуззю економіки Іраку. Він займає понад 90% промислового виробництва в країні. Найбільші родовища зосереджені на півночі та південному сході, де сконцентрована робота найбільших нафтогазових компаній регіону.

Директор із продажу труб “Інтерпайпу” на ринки Близького Сходу, Азії та Африки Артем Артемов зазначив, що перше постачання труб нафтогазового сортаменту з преміальним різьбленням до Іраку – значне досягнення компанії в цьому регіоні.

“Незважаючи на війну, наша стратегічна мета залишається незмінною: увійти до кола найбільших постачальників преміальних OCTG-труб на Близькому Сході. Особливістю цього тендера були жорсткі вимоги до газогерметичності. Наше преміальне різьбове з’єднання UPJ-M здатне забезпечувати всі необхідні технічні характеристики за цим замовленням”, – наголосив менеджер, якого цитує пресслужба.

“Інтерпайп” – українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії постачають до понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році “Інтерпайп” реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В “Інтерпайпі” працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії п’ять промислових активів: “Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)”, “Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)”, “Інтерпайп Ніко-Тьюб”, “Дніпропетровський Втормет” і електросталеплавильний комплекс “Дніпросталь” під брендом “Інтерпайп Сталь”.

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його сім’ї.

Джерело: https://www.facebook.com/Interpipe/posts/pfbid02Au2KnJkAiWKnYs2RTdw4tAZ6q3RHrQfsZBMwzN8rKZK83Fm5UmBtWGgAy3o7qoHYl