October 24, 2024

Кабмін поклав на НАДС функції з розроблення проєктів розпоряджень про визначення результатів виконання завдань держслужбовцями категорії "А"

Вер 12, 2023

Київ. 12 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кабінет Міністрів України поклав на Національне агентство з питань державної служби (НАДС) функції з розроблення проєктів розпоряджень про визначення результатів виконання завдань державними службовцями категорії “А”.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграмі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду у вівторок.

Зокрема, внесено зміни до положення про Національне агентство з питань державної служби.

Передбачено, що НАДС відповідно до покладених на нього завдань здійснює адміністрування інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах, Єдиного порталу вакансій державної служби, вебпорталу управління знаннями у сфері професійного навчання “Портал управління знаннями”.

Також НАДС розробляє та вносить на розгляд Кабміну проєкти розпоряджень про затвердження завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців, які обіймають посади державних секретарів міністерств та керівників центральних органів виконавчої влади.

Крім того, згідно зі змінами Нацагенство розробляє та вносить на розгляд уряду проєкти розпоряджень щодо визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які обіймають посади державної служби категорії “А”, призначення на посаду яких здійснюється Кабміном, і щодо затвердження висновків, щодо оцінювання результатів службової діяльності таких держслужбовців.

Джерело: https://t.me/tmelnychuk/3172