October 22, 2024

Київська ОВА: Унаслідок нічної атаки БПЛА пошкоджено інфраструктурний об'єкт, будівлі школи та дитячого садка, приватні будинки, жертв – немає

Вер 10, 2023

Київ. 10 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Унаслідок ворожої атаки безпілотниками минулої ночі на Київщині пошкоджено інфраструктурний об’єкт, вісім приватних будинків, приміщення школи, дитячого садка та навчально-реабілітаційного центру, а також будівлю однієї з селищних рад, жертв – немає, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

“Російський ворог укотре атакував Київщину БПЛА. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад три години. Уночі на Київщині активно працювала ППО. Унаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Жертв та постраждалих немає. Усі екстрені служби працюють на місці події”, – написав він у телеграм-каналі в неділю вранці.

Як повідомив Кравченко, в іншому районі області “пошкоджено вісім приватних будинків: вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Наслідки усувають”. Крім того, додав очільник Київської ОДА, “в одній із громад вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочка та селищної ради. В іншій – навчально-реабілітаційний центр. Виникло загоряння лісової підстилки. Пожежі оперативно ліквідовують”.

“Оперативні служби продовжують роботи з фіксації наслідків нічної атаки”, – зазначив Кравченко.

Джерело: https://t.me/kyivoda/11458