October 24, 2024

SkyUp Airlines оформила дозволи на виконання польотів до США

Вер 25, 2023

Київ. 25 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала сертифікат іноземного авіаперевізника FAR129, який дає змогу здійснювати операційну діяльність на ринку США, повідомляється на офіційному сайті компанії в понеділок.

Дозволи на польоти в повітряному просторі США надано чотирьом літакам Boeing 737-800 з флоту авіакомпанії: UR-SQB, UR-SQC, UR-SQF та UR-SQP. Уточнено, що дозволи надано всім суднам, які авіакомпанія вказувала в заявці.

“Важливу мету для міжнародного розвитку бренда досягнуто. Пишаюся командою, їхнім професійним підходом і наполегливістю в досягненні результатів. Також від імені компанії висловлюю щиру подяку компетентним державним структурам США за довіру і надану можливість працювати в США”, – наводяться в повідомленні слова гендиректора SkyUp Airlines Дмитра Сєроухова.

Уточнено, що на американському ринку авіакомпанія планує розвивати ACMI-послуги та надавати чартерні рейси.

У рамках сертифікації SkyUp Airlines отримав DOT approval (дозвіл на ведення господарської діяльності як авіаперевізник у США), TSA approval (підтвердження відповідності вимогам до авіаційної безпеки в повітряних перевезеннях з/на територію США), FAA approval (специфікація оперування Part129).

Раніше повідомлялося, що SkyUp Airlines зареєструвала компанію на Мальті та готується до регулярних рейсів у Європі.

Джерело: https://skyup.aero/uk/news/skyup-litatime-do-ssha-pereviznik-otrimav-sertifikat-far129_465?fbclid=IwAR0rok43ZUTqpJUzUUkK8m-HRH9verzb9_jKnc0rDufu0miBBbi_TUUBoio