October 24, 2024

"Vodafone Україна" на позачергових зборах акціонерів переобрала чотирьох членів наглядової ради

Вер 12, 2023

Київ. 12 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Акціонери ПрАТ “ВФ Україна” (ТМ “Vodafone Україна”), другого за величиною оператора мобільного зв’язку в Україні, на позачергових зборах 7 вересня перепризначили на посади строком на один рік чотирьох членів наглядової ради, повідомляється в системі розкриття інформації SMIDA.

Згідно з повідомленням, було припинено, а потім продовжено ще на рік повноваження Імрана Ахмедзаде, Юсифа Джаббарова, Дженка Сердара та Ільтера Терзиоглу.

Усі кандидати висунуті від ТОВ “Телко Солюшнз енд Інвестментс”, яка є акціонером ПрАТ “ВФ Україна” і володіє 773,84 млн простих іменних акцій, що становить 99% від загальної кількості голосуючих акцій товариства.

Повідомляється, що Імран Ахмедзаде з 23 січня 2023 року обіймає посаду гендиректора ТОВ NEQSOL Holding Azerbaijan.

Юсиф Джаббаров з 2019 року і на сьогодні є директором, який курирує, Telco Solutions B.V. З 2018 року до 23 січня 2023 року він обіймав посаду гендиректора NEQSOL Holding Azerbaijan.

Дженк Сердар із 2019 року і на сьогодні є членом ради директорів Bakcell LLC (Азербайджан). З січня 2020 року до липня 2020 року працював заступником гендиректора і керівником телеком-напрямку в NEQSOL Holding Azerbaijan LLC. З липня 2023 року і на сьогодні працює членом ради директорів Arzum Elektrikli (Туреччина).

Ільтер Терзиоглу з 2019 року і на сьогодні є членом ради директорів Bakcell LLC (Азербайджан). Також з 2020 року і на сьогодні він є членом ради директорів AzerTelecom Int. LLC (Азербайджан), головою Stramento Management Consulting (Туреччина). Крайня посада, яку він обіймав перед цим, – директор зі стратегії в Turkcell LLC (Туреччина).

“Vodafone Україна” надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G та фіксованого зв’язку, мобільного зв’язку і розвиває інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналіз великих обсягів даних, фінансово-технологічні послуги, хмарні сервіси. З 2019 року компанія входить до складу групи компаній NEQSOL Holding бізнесмена Насіба Гасанова.

Діяльність NEQSOL Holding охоплює нафтогазову, телекомунікаційну, будівельну та інші високотехнологічні сфери у Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Казахстані, ОАЕ, Бангладеш. Група ввійшла в телекомунікаційну галузь на початку 2000-х.